Over ons Nagelsalon

Envoie-nous un message

LuluNails styliste d’Ongles is een nieuwe vakbeurs in Luik, dat de meest moderne standaarden en trends in de industrie toepast voor de toepassing van de valse nagels, nagels met gel en de ontspanning die wordt aangeboden tijdens de wachttijd in onze woonkamer.

Wij verwelkomen onze gasten in een moderne, warme sfeer waar onze stalys zorgen ervoor dat uw nagels uitzonderlijk zullen zijn.

Wees mooi aan de tips van de nagels!

Veel vrouwen droomen van het … Om dit ideaal van schoonheid te bereiken, bieden de valse nagels en alle technieken van het verfraaien van de handen zeer goede resultaten, voor een relatief gematigde investering.
Lulu Nails is een nieuwe beurs in Luik, dat de meest moderne standaarden en trends in de industrie toepast voor de toepassing van de valse nagels, nagels met gel en de ontspanning die wordt aangeboden tijdens de wachttijd in onze woonkamer.

Wij verwelkomen onze gasten in een moderne, warme sfeer waar onze stalys zorgen ervoor dat uw nagels uitzonderlijk zullen zijn.
Of u nu een belangrijk evenement of een dagelijks evenement nodig hebt, samen met onze stilystes kunt u een faux nagelmodel kiezen dat varieert en een breed scala aan kleuren past bij uw persoonlijkheid.

Onze visie

Onze handen zijn als een visitekaartje, ze vertellen ons verhaal, wie we zijn, wat we doen en wat we willen. Fijne huid en nette nagels is precies wat elk van ons wil, om een ​​onderscheidende originaliteit uit te drukken. De valse verklaringen verschenen aanvankelijk in de extravagantie van de mode, maar bleek een esthetische noodzaak en zelfs praktisch.

We hebben gekozen voor valse nagels omdat het ons de mogelijkheid geeft om een ​​stijl te zien die uniek is voor elk van ons. Dit stelt onze creativiteit op de proef, maar in de eerste plaats hebben ze een elegante uitstraling.

Follow & Like us on Social Media!

Mon Panier
Il n'y a aucun produit dans le panier!