Nageldiensten

Nageldiensten Luik

Wij zijn verheugd u uit te nodigen aan onze nagelsalon in Luik en wij verwelkomen u graag met onze beste diensten.

610925225bc3fcc79e683949ac9098c5

Volledige installatie in gel of hars

Lulu Nails styliste d’Ongles is gespecialiseerd in gel en hars-ovensmodellen. Met deze techniek kunt u perfecte nagels in perfecte tijd, gemodelleerd naar de gewenste lengte en vorm.

about

Hand schoonheid en semi-permanente vernis

Wil je fairy handen hebben? Wij gebruiken een scala aan nagelverzorgingsproducten speciaal ontworpen door Lulu Nails Nail Stylist voor onze klanten. In combinatie met onze knowhow garanderen zij een blijvende schoonheid van uw handen en nagels.

Reparation

Het retoucheren

De gel en de hars zijn een soort voogd en uw natuurlijke nagel groeit onder, daarom moet u elke 3 tot 4 weken na de groei van uw nagels een retouchering uitvoeren.

Nagelkunst – Decoratie

Onze technici hebben talent, vragen om decoraties op uw handen of voeten: strass, kleurgel, sticker, stempel, pen, enz. Franse Manicure van verschillende tinten.

Nagel verwijderen

Wil je je nepspijkers verwijderen? Boven alles, probeer ze niet zelf te verwijderen. Kunstnagels houden zich aan de natuurlijke nagel vast.

Veel gestelde vragen over nagelsalon nagelmodellering Lulu Nails Liege

shop nails accessories liege

Het verschil tussen nagelmodellering en capsules.

Lulu Nails Styliste d’ongles nous ne faisons que du modelage d’ongl en gel ou résin Vos ongles sont façonnés sur une forme souple qui épouse celle de votre doigt, ils respectent parfaitement la morphologie de votre main.

Voor hars gebruikt deze techniek een samenstelling van poeder en acrylvloeistof die op je nagel bevriest. Het kan dan volgens de gewenste lengte en vorm worden gewerkt.

Voor de gel is het hetzelfde proces, maar we gebruiken 3 verschillende gels om de fixatie, het volume en de afwerking van uw nagels te verzekeren.

Voor de capsules wordt een soort plastic stent aangebracht op de natuurlijke nagel, die is bedekt met gel of hars.

 

De nagels gnawden.

Bijten bij de nagels is een manie, vaak uit de kindertijd, waaruit het moeilijk is om zich te ontdoen. De gevolgen zijn zichtbaar: vieze vingers, geïrriteerde huid rond de long.

Voor vrouwen en mannen die zich bezighouden, is het poseren van harsspijkers een echte behandeling. Alleen deze techniek maakt het mogelijk om een bord direct op de huid te creëren, ter ondersteuning van de waarde van de “lunula”, elke kleine rust van natuurlijke nagel (2mm minimumspijker). Uw nagels zijn beschermd en ze zullen zich onder de hars herstellen, een gemak, een welzijn herstellen, stoppen met gegeten te worden. Het moet bekend zijn dat een persoon die zijn nagels knipt, minstens 6 maanden harsspijkers moet dragen om de reflex “tic” te stoppen om de vingers naar de mond te brengen.

Follow and Like us on Social Media!

Mon Panier
Il n'y a aucun produit dans le panier!